Sivut

torstai 28. tammikuuta 2010

Mikä tämä on???

Tämä tuli Englannista, luulin saavani paperin ressaajan,mutta en todellakaan tajua miten tätä käytetään ja mihin tarkoitukseen.. Eli jos joku suinkin tietää, olen kiitollinen vastauksesta. Oikean ressaajan hain Paperinauhasta ja tulipa sieltä lähdettyä kahden pussin kanssa pois:)

4 kommenttia:

SannaS kirjoitti...

yhdenlainen "ressaaja" tämäkin on. tällä voit raaputella paperin/kartongin pintaa ja saada semmoisen kulutetun lookin siihenkin. ja ehkä myös paperin reunat onnistuu, olen nähnyt tätä käytettävän vain pintaa ressaamalla. Veikkaisin et on oiva vempele!! =)

kirsin kortit kirjoitti...

Oon yrittäny hinkata sillä vaikka kuinka päin kaikista kulmista kaikkia kohtia eikä mitään tapahdu. Tarvis vissiin opetusta kädestä pitäen:)

AN kirjoitti...

Heipä hei--täältähän löytyi uusi ihana kortintekijä--:) ja blogi!
Empä minäkään ole tuollaista vempainta nähnyt ennen--kaikkea ne keksiikin meidän rahan menöksi ;DD Saattaahan se olla kyllä ihan tarpeellinenkin vehe--

Miia kirjoitti...

Hei!

Minun tietojeni mukaan (siis koskaan en ole kokeillut) tämä on tosiaan yhdenlainen paperinressaaja, tarkoitettu paperin ja valokuvien vanhentamiseen, ei niinkään reunojen repimiseen vaan hienojakoisempaan rikkomiseen. Tällä pitäisi saada paperin pinta "nukalle" eli vanhan näköiseksi, ja esmes clipboard kirjaimista voi ottaa maalia poies/mustetta jne.
Alle 240g paperiin tämä pystyy,ei sen vahvempaan, ja varmasti riippuu hieman paperin pinnasta, onnistuuko.

Oletko kokeillut, onko eroa jos pyörittää tai vetää harjaksilla?

Mielenkiintoinen kapistus, tonicilla on samanlainen vekotin, mutta en tosiaan ole koskaan kokeillut.
Harmitus, kun en pysty enempää auttamaan.